Skip to content

Echipa Senior Center

Profesioniști cu o vastă experiență

Echipa noastră este formată din profesioniști cu o vastă experiență în diverse domenii, dedicați, care își oferă cunoștințele, priceperea și timpul pentru ca persoanele dragi ție să aibă parte atât de cea mai bună îngrijire, cât și de un spațiu în care viața continuă să aibă sens.

Dincolo de experiența vastă, profesionștii din echipa noastră iau parte periodic la traininguri și evenimente dedicate domeniilor de activitate în care activează, reușind, astfel, să fie mereu la curent cu tot ceea ce este nou. Acest aspect le permite să le ofere întotdeauna cea mai bună îngrijire celor dragi ție, într-un azil pentru bătrâni cu asistență medicală permanentă și activități de socializare.

Camin de batrani SENIOR CENTER

Servicii premium și în calitate, și în empatie

În plus, la Senior Center credem cu tărie nu numai în oferirea unor servicii premium în calitate, ci și în empatie.

Puterea unei atingeri, a unui zâmbet, a unei vorbe bune, a unui minut de ascultare poate schimba radical nu numai ziua, ci, uneori, chiar și viața cuiva.

Tocmai de aceea ne asigurăm că profesioniștii noștri sunt ca și noi, oameni care cred nu doar în calitatea serviciilor oferite, ci și în puterea empatiei, în puterea și în importanța unei vorbe bune.

Cu noi și alături de echipa noastră, poți să crezi în existența unui azil pentru bătrâni la standarde internaționale! Mizăm pe calitate, umanitate și profesionalism!

Echipa noastră este formată din:

manager-manager

Andra Marinescu

Director General
Corina Enache - Manager Senior Center

Corina Enache

Manager
Diana Prajitu, manager Senior Center

Diana Prajitu

Manager
medic-specialist-geriatrie

Anamaria Balasa

Medic specialist geriatrie
Emilia Hosu, asistent social, Senior Center

Emilia Hosu

Asistent social
Iliana Miroslav, kinetoterapeut Senior Center

Iliana Miroslav

Kinetoterapeut - maseur
Angel Enache, Kinetoterapeut Senior Center

Angel Enache

Kinetoterapeut
Mihai Epure, Kinetoterapeut Senior Center

Mihai Epure

Kinetoterapeut
Cristian Benchea, Kinetoterapeut Senior Center

Cristian Benchea

Kinetoterapeut
TOMA ANDREEA, asistent medical, Senior Center

Toma Andreea

Asistent Medical
Ivaniciuc Ana Marinela, sistent medical, Senior Center

Ivaniciuc Ana Marinela

Asistent medical
Mihaila Miruna, asistent medical Senior Center

Mihaila Miruna

Asistent medical
Pasarica Alina asistent medical, Senior Center

Pasarica Alina

Asistent Medical
Popa Mariana asistent medical, Senior Center

Popa Mariana

Asistent medical
Vasile Alina asistent medical, Senior Center

Andreea Vasile

Asistent medical
0 +
ani de existență pe piață
0 +
medici cu experiență
0
camere de 4 stele
0 mp
curte / grădină interioară

Testimoniale Senior Center

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

"Mama mea suferă de boala numită Alzheimer, iar aducerea sa în centrul de îngrijire și recuperare medicală a căminului de bătrâni Senior Center s-a dovedit o alegere inspirată pentru că mama mea primește îngrijirea necesară, iar eu o pot vizita oricând. Lucrul care m-a susprins cel mai mult la acest centru este modul în care personalul medical se poartă cu pacienții."

Maria

"Noi suntem foarte mulțumiți de căminul de bătrâni Senior Center. Și am fost foarte încântați când am găsit o locație ca în povești pentru bunicul nostru. Bunicul are Alzheimer. L-au primit în acest centru și suntem foarte mulțumiți de îngrijirea pe care o primește. Personalul dă dovadă de profesionalism și se poartă foarte frumos cu pacienții. Bunicul iese în grădina zilnic și se încarcă de energie pozitivă. Au o curte splendidă. Recomand acest centru!"

Alexandru

"Am descoperit Senior Center accidental, mi-a fost recomandat de niște prieteni foarte buni, care o aveau acolo pe mama lor și care mi-au spus că la Senior Center voi găsi și condiții premium, dar și oameni în adevăratul sens al cuvântului. i așa a fost. Am găsit la ei mai mult decât speram, am găsit un loc în care mama are hrană proaspătă, face kinetoterapie, are îngrijire medicală specializată, are o grădină în care poate să se plimbe zilnic în aer curat și, dincolo de toate astea, e integrată într-o comunitate, pentru că la Senior Center ei pun accent și pe latura socială a vieții pacientului."

Iulia
senior-center-logo CONTACT VEZI PE HARTĂ 031.9912